Uutiset

KORONANÄYTTEENOTTAJA, JOENSUU

Haluatko työpaikkaan, joka kasvaa ja kehittyy? Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Etsimme Joensuuhun tuntityöntekijöitä koronanäytteenottoon. Tule tekemään merkittävää työtä!

Työ sisältää koronanäytteenottoa drive-in pisteellä, joka sijaitsee Joensuun Siilaisen terveysaseman yhteydessä. Näytteenottopiste on avoinna ma-su aamusta iltaan, näytteenottotarpeen mukaan. Työtä on tarjolla täydellä työajalla tai osa-aikaisesti. Työnteko onnistuu myös toisen työn ohella, jos kaipaat vaikkapa lisätienestiä. Kerro toiveesi, me pyrimme toteuttamaan sen! Perehdytämme sinut tehtävään.

Palkkaus: Kilpailukykyinen sopimustuntipalkka

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Koulutustaustaltasi voit olla laboratoriohoitaja, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tai lähihoitaja. Huomioimme myös alan loppuvaiheen opiskelijat, jolloin työt voi aloittaa heti valmistumisen jälkeen. Toivomme, että olet vahva asiakaspalvelun osaaja ja todellinen tiimipelaaja. Kanssasi on kiva tehdä töitä. 

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysmatkassa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon!

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi viimeistään 10.1.22. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa Nico Kulokivi numerossa 050-4625778 tai Minna Kestilä numerossa 050-5995378.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi