Uutiset

Kemisti

Tule tekemään ammattitaitoiseen terveydenhuollon kliiniseen laboratoriotoiminnan tiimiimme merkityksellistä työtä.

Haemme Helsingin Kivihaan keskuslaboratorioon toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen kemistiä.

Vastuualue

Kemistin vastuualueeseen kuuluu huumaus- ja lääkeaineanalytiikka. Tehtävässä menestyminen edellyttää laajaa kromatografisten ja massaspektrometristen analyysimenetelmien tuntemusta (GC-MS, LC-MS/MS, LC-TOF-MS) ja kokemusta erilaisista biologisten näytteiden esikäsittelymenetelmistä. Tehtävään sisältyy kvalitatiivisten ja kvantitatiivisten menetelmien tulosten vastaamista, menetelmien ylläpitoa, kehitystä ja verifiointia/validointia. Lisäksi toimenkuva sisältää laboratoriohenkilökunnan ohjaamista, asiakasneuvontaa ja -koulutuksia.

Ammattitaito & osaaminen

Hakijalta odotamme ylempää korkeakoulututkintoa analyyttisen kemian tai muulta soveltuvalta alalta. Lisäksi edellytämme kokemusta laatujärjestelmästä ISO/IEC 17025 ja työskentelystä akkreditoidussa laboratoriossa. Eduksi katsomme tietämyksen myös ISO 15189 -laatujärjestelmästä. Työssä menestyminen vaatii hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Työ on tiimityötä, jossa tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, esiintymisvalmiutta sekä aloite-, ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä. Katsomme eduksi kokemuksen huumausaineanalytiikasta ja -lainsäädännöstä, biologisista näytematriiseista ja kliinisestä analytiikasta.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Terveyspalvelualalla saamme olla osa merkityksellistä työtä kansainvälisessä ympäristössä. Tarjoamme sinulle kannustavan työyhteisön, hyvän tiimihengen ja osaavat kollegat. Työsuhde-etuihimme lukeutuvat kattava työterveyshuolto, virikesetelit ja lounasetu.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa lääketieteellinen johtaja Sohvi Hörkkö, puh. 044 709 5860 (parhaiten tavoitettavissa arkipäivisin klo 16 jälkeen) ja kemisti Terhi Launiainen, puh. 040 922 3146 (parhaiten tavoitettavissa 19.5.2020 klo 13-15 ja 20.5 klo 9-11).

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@synlab.fi viimeistään 24.5.2020. Otsikoithan hakemuksesi Kemisti. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta pian. Tehtävä täytetään välittömästi sopivan hakijan löydyttyä.

Virhe