Uutiset

KEMISTI, HUUME- JA LÄÄKEAINEANALYTIIKKA, HELSINKI

Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Tarjoamme henkilöstöllemme avoimen, kannustavan ja eteenpäin katsovan työskentely-ympäristön.

Etsimme nyt kemistiä keskuslaboratorioomme Helsinkiin huume- ja lääkeaineanalytiikan osastolle vakituiseen työsuhteeseen. Meille tullessasi pääset osaavaan ja mukavaan tiimiin tekemään merkittävää ja monipuolista työtä. Liity nyt joukkoomme!

TEHTÄVÄSI

Kemistinä kuulut asiantuntijatiimiin, joka toimii osana huumaus – ja lääkeaineanalytiikan tuotantoa. Vastuualueesi on monipuolinen ja tehtäviisi sisältyy mm. kvalitatiivisten ja kvantitatiivisten menetelmien tulosten vastaamista, menetelmien ylläpitoa ja kehittämistä. Toimit tuotannon tukena ja rooliisi kuuluu vianselvitystä, laboratoriohenkilökunnan ohjaamista, asiakasneuvontaa sekä koulutuksia. Lisäksi vastaat toimintajärjestelmän ylläpidosta (laatutyö).

Vastuualueesi painotuksessa pyrimme huomioimaan taustasi ja mielenkiinnon kohteesi.

Työ on päivätyötä arkisin joustavalla työajalla.

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on sekä Suomessa että Euroopan tasolla diagnostiikka-alan edelläkävijä. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä yksilön ja yhteiskunnan näkökulmasta. SYNLAB Suomen strategian ytimessä ovat asiakaskeskeisyys, laatu ja tyytyväinen henkilöstö. Panostamme erityisesti avoimuuteen, joustavuuteen ja hyvään esihenkilötyöhön.

Lisäksi tarjoamme sinulle:

  • Kannustavan palkkauksen mallin (SATO)
  • Lounasedun ja laajan hyvinvointiedun sisältäen: liikunta & kulttuuri, hieronta, terveys, työmatka
  • Työsuhdepyöräedun
  • Kattavat työterveyspalvelut
  • Henkilökuntahinnat palveluistamme. Henkilökuntahinnoistamme hyötyvät myös perheenjäsenesi.

Kerromme näistä aiheista mielellämme lisää.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Tehtävässä menestyminen edellyttää laajaa kromatografisten ja massaspektrometristen analyysimenetelmien ja laitetekniikoiden tuntemusta (GC-MS ja LC-MS/MS ja LC-TOF-MS) sekä kokemusta biologisten näytteiden esikäsittelymenetelmistä. Työ on tiimityötä operatiivisessa ympäristössä ja tehtävä vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja. Tuotannon tukena toimiminen edellyttää ongelmanratkaisutaitoja ja paineensietokykyä.

Vahvuudeksi luemme kokemuksen huumausaineanalytiikasta ja -lainsäädännöstä, biologisista näytematriiseista sekä kliinisestä analytiikasta.

Hakijalta odotamme ylempää korkeakoulututkintoa analyyttisesta kemiasta tai muulta soveltuvalta alalta. Lisäksi eduksi on kokemus laatujärjestelmästä (ISO 15189/ISO 17025) sekä työskentelystä akkreditoidussa laboratoriossa. Arvostamme kokemusta operatiivisesta työympäristöstä ja projektinhallinnasta. Työssä menestyminen vaatii hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. 

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 19.6.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!


Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Johanna Pikkarainen osoitteessa: johanna.pikkarainen@synlab.fi.

SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkisia ja yksityisiä terveydenhuollon toimijoita sekä yritys- ja yksityisasiakkaita yli 30 paikkakunnalla noin 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa noin 30 maassa ja noin 30 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi