Uutiset

HENKILÖSTÖHALLINNON KOORDINAATTORI, OSA-AIKA / TUNTITYÖ

Tervetuloa SYNLABin mukavaan tiimiin! Etsimme nyt henkilöstöhallinnon koordinaattoria tuntitöihin Helsinkiin. Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia henkilöstöhallinnon töitä merkityksellisellä alalla. Tulet olemaan osa pientä ja tehokasta HR-tiimiä, jossa vastaamme SYNLAB Suomen henkilöstöasioista ja työhyvinvoinnista tukien henkilöstöä ja esihenkilötyötä työsuhteiden eri vaiheissa.

Työhösi kuuluvat työsuhteiden hallintaan liittyvät operatiiviset tehtävät, kuten avustaminen seuraavissa toiminnoissa:

 • Henkilöstön ja esihenkilöiden tukeminen ja neuvonta
 • Henkilöstöedut
 • Yhteistyö ulkoistetun palkanlaskennan kanssa
 • TES-asiat
 • HR-raportointi
 • Rekrytoinnit
 • HR-järjestelmän ylläpito

Työt ajoittuvat 15.6.2024 -31.12.2024 väliselle ajalle tai sopimuksen mukaan. Toimistomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien äärellä Helsingin Kivihaassa. Myös osittainen etätyö on mahdollista.

MIKSI SYNLAB SUOMI?

SYNLAB on sekä Suomessa että Euroopan tasolla diagnostiikka-alan edelläkävijä. Meillä pääset tärkeän ja kehittyvän toimialan keskiöön. SYNLAB Suomen strategian ytimessä ovat asiakaskeskeisyys, laatu ja tyytyväinen henkilöstö. Panostamme erityisesti avoimuuteen, joustavuuteen ja hyvään esihenkilötyöhön.

HR-tiimimme koostuu pienestä, huumorintajuisesta ja joustavasta asiantuntijajoukosta. Meille on tärkeintä, että saamme joukkoomme samanhenkisen ja luotettavan tiimipelaajan. Autamme toisiamme ja välitämme toisistamme.

Henkilöstöhallinnon koordinaattorina saat käyttöösi modernit työvälineet, järjestelmät ja hyvät työsuhde-edut. Pääset laajentamaan omaa HR-osaamistasi ja osallistumaan sinua kiinnostaviin projekteihin. 

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Sinulla on jo hieman kokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä ja erilaisten henkilöstöhallinnon järjestelmien käytöstä. Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi henkilöstöhallinnon opiskelija tai jo valmistunut. Lisäksi toivomme sinulta:

 • Hyviä vuorovaikutustaitoja. Teet sujuvasti yhteistyötä yli organisaatiorajojen.
 • Tietoteknisiä taitoja esim. MS Officen parissa.
 • Olet tiimipelaaja, mutta pidät myös itsenäisestä työskentelystä.
 • Olet itseohjautuva, tarkka ja ratkaisuhakuinen. Lähdet tehokkaasti tutkimaan ja selvittämään uusia asioita.
 • Sinun kanssasi on hauska tehdä töitä!

Tärkeintä meille on innostuneisuutesi oppia uutta ja kehittyä HR-tehtävien parissa.

KIINNOSTUITKO?

Kuulisimme mielellämme sinusta! Lähetä hakemuksesi CV:n kera viimeistään 14.4.2024. Hakemuksen täyttäminen on näppärää ja onnistuu myös mobiilissa.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa HR Partner, Jannica Lintumäki. Jannicaan saat yhteyden joko puhelimitse tai sähköpostilla, p. 0408262403, email: jannica.lintumaki@synlab.fi. Jannica on parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 9-16.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa noin 30 maassa ja noin 30 000 työntekijää.