Uutiset

Designer

Kiinnostavatko sinua terveydenhuoltoalan digitaaliset palvelut? Haluatko rooliin, jossa saa vastata kokonaisuudesta, mutta tehdä töitä myös hands on yksittäisten palveluiden parissa? Meillä SYNLAB Suomessa on auki paikka ehkä juuri sinulle.  

Etsimme joukkoomme digitaalisten palveluiden kehittäjää, joka lähestyy asioita design-kulmalla.  

Siis ammattilaista, joka on kiinnostunut asiakastarpeista, palvelumuotoilusta ja käyttäjäkokemuksen suunnittelusta.

Haluamme tarjota asiakkaillemme nykyistä paremmat digitaalisen asioimisen mahdollisuudet osana monikanavaista palvelua. Kunnianhimomme on korkealla! Osa suunnitelmista on hiomista vaille valmiita ja osaa on maalattu vasta isolla pensselillä. Tehtäväsi on etsiä yhdessä muiden kanssa loppukäyttäjien todelliset tarpeet, löytää niihin sopivat ratkaisut ja olla mukana toteutuksessa – liiketoiminnan tarpeet huomioiden. Meillä on pieni oma kehitystiimi, johon tulet mukaan, ja jota täydennämme tarpeen mukaan kumppaneilla. Työssäsi tarvitset myös projektiosaamista, sillä osaa projekteista johdat itse.

Toivomme, että:

  • olet vilpittömän kiinnostunut asiakkaista ja osaat hahmottaa heidän tarpeensa 
  • sinulla on näkemystä ja käytännön osaamista erilaisten digitaalisten ratkaisujen muotoilusta  
  • sinulla on kokemusta projektien vetämisestä joko in house -tiimissä tai pitkissä asiakasprojekteissa 
  • osaat katsoa asioita myös liiketoiminnan näkökulmasta
  • pystyt käyttämään työkielenä sujuvasti suomea ja englantia.   

Kiinnostuitko?
Käynnistämme rekrytoinnin tosissaan elokuussa. Voit lähettää itsestäsi tietoa jo sitä ennen sähköpostilla. Kerro, miksi juuri sinä olet oikea tyyppi meille ja mitkä asiat motivoivat töissä eniten. Kerro myös palkkatoiveesi ja se, milloin olet käytettävissä tehtävään. Osoita viestisi kehitysjohtaja Tarja Niinisalolle (tarja.niinisalo@synlab.fi), jolta voit kysyä myös lisätietoja. Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

SYNLAB on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluiden tuottaja. Huolehdimme suomalaisten hyvinvoinnista tarjoamalla edistykselliset, innovatiiviset ja tehokkaat puitteet terveyden säännölliseen seurantaan ja sairauksien ennaltaehkäisyyn. 

SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. SYNLAB Suomi tuottaa palveluita julkiselle ja yksityiselle sektorille, yksityisille terveydenhuollon toimijoille, vakuutusyhtiöille, sairauskassoille ja yksityisasiakkaille. Pääkonttorimme ja keskuslaboratorio sijaitsevat Helsingin Kivihaassa. 

Virhe