Cityterveys siirtyy SYNLABin omistukseen

Cityterveys siirtyy SYNLABin omistukseen

Cityterveys Oy siirtyy Euroopan suurimpiin lääketieteellisen diagnostiikan palvelutaloihin lukeutuvan SYNLAB Groupin omistukseen. Cityterveys integroituu osaksi suomalaista SYNLAB Finland Oy:tä.

Cityterveys on nopeasti noussut yhdeksi Suomen johtavista lääketieteellisen diagnostiikan palveluntarjoajista. Yhtiöllä on 26 toimipistettä eri puolilla Suomea ja maan laajin magneettikuvauksen palveluverkosto. Lisäksi Cityterveys tarjoaa laboratoriopalveluita sekä röntgen-, ultraääni- ja mammografiatutkimuksia kilpailukykyiseen hintaan. Yhtiön palveluksessa on n. 100 työntekijää ja sen odotetaan saavuttavan n. 20 miljoonan euron liikevaihdon vuonna 2017.

”Kaupan myötä pääsemme osaksi SYNLABin maailmanlaajuisesti kattavaa verkostoa. Saamme laajemman palveluvalikoiman ansiosta entistä paremmat mahdollisuudet sekä palvella nykyisiä asiakkaitamme että saada uusia asiakkaita”, kertoo Cityterveyden toimitusjohtaja Martti Kiuru, joka jatkaa SYNLABin palveluksessa.

Cityterveyden ja SYNLABin yhdistyminen on jatkoa SYNLABin konsolidaatiostrategialle ja se sekä laajentaa että vahvistaa yhtiön tarjoamaa maantieteellisesti Pohjois-Euroopassa.
”Laajennamme laboratorioverkostoamme ja integroitujen diagnostiikkapalveluiden verkostoamme Euroopassa. SYNLAB ja Cityterveys täydentävät toisiaan sekä maantieteellisesti että strategisesti, sillä molemmat yhtiöt tarjoavat sekä yksityishenkilöille että yrityksille ja yhteisöille suunnattuja palveluita”, kuvailee SYNLAB Groupin toimitusjohtaja Bartl Wimmer.

SYNLAB Group on johtava lääketieteellisen diagnostiikan tarjoaja Euroopassa. Yli 30 maassa toimivalla yhtiöllä on yli 17 000 työntekijää ja se suorittaa 450 miljoonaa laboratoriokoetta vuodessa. Yhtiön pääkonttori on Saksassa ja sen liikevaihto on n. 1,6 miljardia euroa.

 

Lisätietoja:

Martti Kiuru
Toimitusjohtaja, Cityterveys Oy
+358 40 581 1545
martti.kiuru@cityterveys.fi

Rainar Aamisepp
CEO, SYNLAB North Europe
+372 51 020 08
rainar.aamisepp@synlab.com

 

Tietoja Cityterveydestä:
• Cityterveys on Suomen johtavia yksityisiä terveydenhuoltoalan yrityksiä. Se tarjoaa palveluita yksityisille ja julkisille asiakkaille kilpailukykyiseen hintaan.
• Cityterveys tarjoaa laboratorio- ja kuvantamispalveluja, kuten MRI-, röntgen-, ultraääni- ja mammografiatutkimuksia.
• Yhtiöllä on 26 toimipistettä eri puolilla Suomea sekä pääkonttori Helsingissä.
• Cityterveyden palveluksessa on noin 100 työntekijää ja sen liikevaihto vuonna 2016 oli yli 13 miljoonaa euroa.
• Lisätietoja osoitteessa www.cityterveys.fi

Tietoja SYNLAB Groupista:
• SYNLAB on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tarjoaja. SYNLAB tarjoaa täyden kirjon edistyksellisiä ja luotettavia diagnostiikkapalveluja potilaille, lääkäreille, klinikoille ja lääketeollisuudelle.
• SYNLAB on terveydenhuollon ammattilaisten luottokumppani tarjotessaan alan parasta palvelutasoa. Yhtiön tarjoama kattaa myös eläinlääketieteelliset ja ympäristötieteelliset laboratorioanalyysit.
• SYNLAB toimii yli 30 maassa neljällä mantereella ja on markkinajohtaja useimmissa maissa. Yhtiön palveluksessa on yli 17 000 henkilöä ja se suorittaa 450 miljoonaa laboratoriotestiä vuodessa. SYNLAB Groupin liikevaihto on noin 1,6 miljardia euroa.
• Lisätietoja osoitteessa www.synlab.com