Uutiset

BIOANALYYTIKKO TAI LABORATORIOANALYYTIKKO, HUUME- JA LÄÄKEAINEANALYTIIKKA, HELSINKI

Haluatko työpaikkaan, joka kasvaa ja kehittyy? Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Etsimme Helsinkiin huume- ja lääkeaineanalytiikan osastolle laboratorioanalyytikkoa tai bioanalyytikkoa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.23 asti. Meillä pääset mukaan osaavaan ja kivaan tiimiin tekemään merkityksellistä työtä. Liity nyt joukkoomme!

TEHTÄVÄSI

Tehtävässäsi suoritat itsenäisesti huumaus- ja lääkeainetutkimusten esikäsittelyä sekä huolehdit niihin liittyvästä analysoinnista. Tehtävä voi sisältää myös tulosten tulkintaa ja vastaamista. Aiempi kokemus akkreditoidussa laboratoriossa katsotaan eduksesi.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Kaipaamme tiimiimme analyytikkoa, jolla on kokemusta biologisten näytteiden esikäsittelystä, kromatografis-massaspektrometrisistä menetelmätekniikoista (GC-MS, LC-MS/MS, LC-QTOF) ja niihin liittyvistä laiteohjelmistoista. Kokemus huumaus- ja lääkeaineanalytiikasta katsotaan eduksi.  Toivomme lisäksi, että olet ahkera tekijä ja todellinen tiimipelaaja, jolla on oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen ote työhön. Kanssasi on mukava tehdä töitä.

Koulutustaustaltasi voit olla joko bioanalyytikko tai laboratorioanalyytikko. Myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat huomioimme haussa.

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tästä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 26.3.23 oheisen lomakkeen kautta. Etenemme haun osalta heti, kun löydämme sopivan ehdokkaan, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Tanja Luoto numerossa 044 782 9140. Tanjan tavoitat parhaiten arkisin klo 9–15.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi