Uutiset

BIOANALYYTIKKO / LABORATORIOHOITAJA, KORONALABORATORIO, HELSINKI

Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, joka kasvaa ja kehittyy? Haluatko päästä vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Etsimme nyt Helsinkiin koronalaboratorioomme COVID-19-näytteiden analysointiprosessiin bioanalyytikkoa tai laboratoriohoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. SYNLABin ja HUSin sopimus koronaviruksen PCR-testauksesta jatkuu vuoden 2023 loppuun. Pääset mukaan kansallisesti merkittävään projektiin ja osaavaan sekä dynaamiseen työyhteisöön. Tule tekemään merkittävää työtä kanssamme!

TEHTÄVÄSI

Työ sisältää pääsääntöisesti tulosten tulkintaa ja vastaamista. Osallistut kuitenkin myös tutkimusprosessin eri vaiheisiin preanalytiikasta, nukleiinihaponeristykseen ja qPCR:ään. Työ on 3-vuorotyötä, mutta sinulla on mahdollisuus myös 2-vuorotyöhön niin halutessasi. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja toimintaamme.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Olet kehityshaluinen, ratkaisukeskeinen ja vastuullinen tiimipelaaja. Sinulla on asioita eteenpäin vievä työote. Kanssasi on kiva tehdä töitä.

Koulutustaustaltasi voit olla laboratoriohoitaja tai bioanalyytikko, jolla on Valviran laillistus. Myös opintojen loppuvaiheessa olevat bioanalyytikko-opiskelijat huomioimme haussa. Suullinen englannin osaaminen on tarpeen kaksikielisessä työyhteisössä.

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB Suomi on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysmatkassa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sisältäen merkittävän bonuksen, joka on sidottu työsuhteen kestoon. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat myös mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tästä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi viimeistään torstaina 17.3. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tuotantoryhmäpäällikkö Tuija Silvennoinen numerossa 0505017984. 

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi