Uutiset

BIOANALYYTIKKO/LABORATORIOHOITAJA, HELSINKI

Haluatko työpaikkaan, joka kasvaa ja kehittyy? Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Haemme nyt Helsinkiin patologian laboratorioon laboratoriohoitajaa/bioanalyytikkoa vakituiseen työsuhteeseen. Aiempaa kokemusta patologian laboratoriosta et välttämättä tarvitse, sillä saat kattavan perehdytyksen tehtävään.

Olet tietenkin ammattilainen, utelias ja kehityshaluinen. Kanssasi on kiva tehdä töitä. Koulutustaustalta voit olla joko laboratoriohoitaja tai bioanalyytikko. Meille tullessasi pääset osaavaan ja mukavaan tiimiin, jossa työnkuvasi on joustava. Kivihaan tiimin lisäksi pääset tekemään yhteistyötä myös SYNLABin Tallinnan ja Täbyn laboratorioiden kanssa, joten halutessasi pääset myös käyttämään kielitaitoasi. Kyseessä on päivätyö.

Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä bonusjärjestelmän, joka koskee jokaista työntekijäämme. Bonusten ansiosta ahkeruus ja osaaminen palkitaan. Tästä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi viimeistään 19.5. (muista tallentaa haluamasi liitteet ennen lomakkeen lähettämistä). Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa patologian tuotantopäällikkö Sari Blomqvist numerossa 040 8480 684 (tavoitettavissa ma-pe klo 8-16).

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi

Virhe