Uutiset

BIOANALYYTIKKO / LABORATORIOHOITAJA, AUTOMAATIOLABORATORIO, HELSINKI, KESÄTYÖ

Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, joka kasvaa ja kehittyy? Haluatko päästä vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Bioanalyytikko, tai alan opiskelija! Tule automaatiolaboratorioomme Helsinkiin kesätöihin. Meillä pääset mukaan uudistumishakuiseen ja innokkaaseen tiimiin. Luvassa kiva kesätyö hyvässä porukassa oppien paljon uutta. Liity nyt joukkoomme!

Automaatiolaboratoriossamme tuotetaan kliinisen kemian, immunokemian ja hematologian tutkimuksia. Lisäksi meillä tehdään allergia- ja hyytymistutkimuksia. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, mutta kesätyö painottuu aamuvuoroihin. Työ ei sisällä näytteenottoa. Työ on alkaa mielellään jo toukokuussa päättyen elokuussa. Kerro toiveesi! Syksyllä mahdollisuus jatkaa ainakin tuntityöntekijänä.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Kaipaamme tiimiimme työkaveria, jolla on halu toimia kliinisen kemian ja automatisoidun analytiikan ammattilaisena. Koulutukseltasi voit olla laboratoriohoitaja / bioanalyytikko ja sinulla on Valviran laillistus, tai olet bioanalyytikko-opiskelija ja sinulla on opintopisteitä yli 140 op kasassa.

Toivomme lisäksi, että olet ahkera tekijä ja todellinen tiimipelaaja, jolla on oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen ote työhön. Kanssasi on kiva tehdä töitä.

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tästä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi viimeistään 23.3.23. Hakeminen on nopeaa – voit täyttää lomakkeen tiedot myös mobiilissa. Haastattelemme jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tuotantotiiminvetäjä Susanna Pajunen numerossa 050 407 1450 (tavoitettavissa ma-pe klo 8-16).

SYNLAB Suomi Oy on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi