Uutiset

ASIAKASPALVELIJA, TUNTITYÖNTEKIJÄ, LAPPEENRANTA JA KAAKON ALUE

Haluatko työpaikkaan, joka kasvaa ja kehittyy? Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Haemme toimipisteeseemme Lappeenrantaan ja kaakon alueelle reipasta terveydenhuoltoalan asiakaspalvelun osaajaa tuntitöihin. Meillä pääset mukaan osaavaan tiimiin tekemään merkittävää työtä yhdessä kivojen työkavereiden kanssa.

Työ sisältää erilaisia asiakaspalvelutehtäviä kuten ajanvarausta, asiakkaiden sisäänkirjaamista ja laskutusta. Toivomme sinulta positiivista ja joustavaa asennetta työhön ja kokemusta asiakaspalvelusta. Sopiva koulutustausta on lähihoitaja tai muu terveydenhuoltoalan koulutus. Parhaiten tehtävässä menestyy aktiivinen ja oma-aloitteinen tekijä, jolla langat pysyvät käsissä.

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysmatkassa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon!

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi viimeistään 20.5. (muista tallentaa haluamasi liitteet ennen lomakkeen lähettämistä). Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Terhi Toivonen numerossa 050 4525521 (tavoitettavissa ma-pe klo 8-16) tai sähköpostilla terhi.toivonen@synlab.fi.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi

Virhe