Uutiset

ASIAKASPALVELIJA HELSINKIIN

Haemme toimipisteeseemme Helsinkiin reipasta terveydenhuoltoalan asiakaspalvelun osaajaa vakituiseen tehtävään. Meillä pääset mukaan osaavaan tiimiin tekemään merkittävää työtä yhdessä kivojen työkavereiden kanssa.

Työ sisältää erilaisia asiakaspalvelutehtäviä. Kyseessä on kaksivuorotyö, joka sisältää myös lauantaivuoroja.

Toivomme valittavalta henkilöltä positiivista ja joustavaa asennetta työhön ja kokemusta asiakaspalvelusta. Sopiva koulutustausta on lähihoitaja tai muu terveydenhuoltoalan koulutus. Parhaiten tehtävässä menestyy aktiivinen ja oma-aloitteinen tekijä, jolla langat pysyvät käsissä.

SYNLAB ON TYÖNANTAJANA ERILAINEN

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme edullisia, helposti saavutettavia ja ymmärrettäviä palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Noudatamme palkkauksessa yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi voit ahkeralla tekemiselläsi lisätä omia ansioitasi tuntuvasti. Yhtiössämme on käytössä kannustavan palkkauksen malli SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. 2021 käynnistämme pilotin sairaan lapsen hoitopalvelusta työntekijöillemme.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa Sanna Ruokonen: 050 464 8455, kyselyt arkisin 8-16 välillä.

Lähetä hakemuksesi 6.1. mennessä ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi

Virhe