Uutiset

ALUEJOHTAJA, PIRKANMAA, KESKI- JA VARSINAIS-SUOMI

Haemme vakituiseen työsuhteeseen aluejohtajaa, jolla on vankkaa kokemusta ja osaamista terveydenhuoltoalan esimies- ja johtotehtävistä. Tehtävänä on vastata SYNLABin Pirkanmaan, Keski- ja Varsinais-Suomen alueen liiketoiminnasta.

Aluejohtajan tehtävät:

– Alueen toimipisteiden johtaminen

 • Suunnittelet ja vastaat alueellisen liiketoimintasuunnitelman tekemisestä ja toteutuksesta
 • Vastaat alueesi talouden, toiminnan ja asiakastyytyväisyyden seurannasta ja raportoinnista
 • Suunnittelet ja optimoit toimipisteiden resursoinnin vastaamaan asiakaskysyntää
 • Suunnittelet alueellista markkinointia yhdessä markkinointitiimin kanssa
 • Kasvatat alueesi liikevaihtoa ja kannattavuutta uusia toimipisteitä avaamalla ja osallistumalla uusasiakashankintaan yhdessä myynnin vastuuhenkilöiden kanssa
 • Varmistat kuvantamisen, laboratorion ja asiakaspalvelun vastuuhenkilöiden tekemien ohjeiden jalkautumisen alueesi yksiköihin
 • Vastaat kiinteistöjen ja laitteiden päivitysten ja remonttien budjetoinnista ja suunnittelusta yhdessä kuvantamisen ja laboratorion vastuuhenkilöiden kanssa
 • Vastaat alueellisen viestinnän toteutumisesta toimipisteissä
 • Osallistut toimipisteverkoston johtoryhmätyöskentelyyn

– HR, projektit ja kehitys

 • Toimit alueellisten tiimivastaavien esimiehinä
 • Parannat toimipisteiden henkilöstön työtyytyväisyyttä ja työhyvinvointia yhdessä HR:n kanssa
 • Hyväksyt uusien työntekijöiden rekrytoinnin
 • Toimit projektipäällikkönä ja osallistut toimipisteverkoston valtakunnallisten verkostojen kehittämiseen
 • Osallistut prosessien ja toimintatapojen kehittämiseen ja parannukseen

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Olet tavoitehakuinen, kehitysmyönteinen ja analyyttinen. Sinulla on erinomaiset organisointi-, projektinhallinta- ja viestintätaidot. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kokemusta liiketoiminnan johtamisesta ja esimiestyöstä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ja osaamista terveydenhuoltoalan johtotehtävistä. Sinulla on kokemusta esimiestyöstä vähintään 5 vuotta. Luemme eduksi korkeakoulututkinnon, mutta se ei ole ehdoton vaatimus tehtävässä. Toimipaikkana on ensisijaisesti Tampere tai Turku.

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on yrityksenä mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja meillä on vilpitön tahtotila olla oikeasti terveydenhuoltoalan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään perjantaina 14.5. palkkatoiveineen ja liitä mukaan myös ansioluettelosi (muista tallentaa haluamasi liitteet ennen lähettämistä).

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa palvelukehitysjohtaja Ville Remes numerossa 040 6418111. Villen tavoitat parhaiten 28.4. klo 13-14 ja 5.5. klo 13-15.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi

Virhe