Uutiset

ALIHANKINTASPESIALISTI HELSINKIIN

Harvinainen työtilaisuus bioanalyytikolle tai sairaanhoitajalle! Haemme nyt Helsingin Kivihaan keskuslaboratorioomme alihankintaspesialistia vakituiseen työsuhteeseen.

Kaipaamme alihankintatiimiimme tarkkaa tekijää raportoimaan alihankintatutkimusten tuloksia tuotantojärjestelmään. Toimit myös linkkinä alihankintalaboratorioiden ja asiakkaidemme välillä ja osallistut näytteiden lähettämisen valmisteluun sekä viiveiden seurantaan ja huolehdit, että alihankintatutkimuksia koskevat tiedot ovat ajantasaisia. 

Koulutukseltasi olet laboratoriohoitaja/bioanalyytikko tai sairaanhoitaja. Toivomme lisäksi, että olet työssäsi äärimmäisen tarkka, ahkera ja todellinen tiimipelaaja, jolla on oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen ote työhön. Meillä pääset mukaan uudistumishakuiseen ja innokkaaseen tiimiin, jossa työnkuvasi on joustava. Arvostamme vahvaa priorisointikykyä, paineensietokykyä ja hyvää huumorintajua. Kyseessä on päivätyö, jossa Kivihaan tiimin lisäksi pääset tekemään yhteistyötä niin SYNLABin asiakkaiden kuin alihankintalaboratorioiden kanssa, jolloin pääset myös käyttämään kielitaitoasi. Englannin osaaminen on edellytys tehtävässä menestymiseksi ja muu kielitaito on plussaa. Etätyö on myös osin mahdollista tehtävässä.

SYNLAB TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset rentojen ammattilaisten joukkoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Näiden lisäksi käynnistämme tänä vuonna pilotin sairaan lapsen hoitopalvelusta työntekijöillemme.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa Tiina Mäkelä numerossa 050 388 8236 (tavoitettavissa torstaina 25.2. klo12-13 ja perjantaina 26.2. klo 12-13).

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 7.3. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

SYNLAB Suomi Oy on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi

Virhe