Uutiset

NÄYTTEENOTTAJA, TUNTITYÖNTEKIJÄ, KESKI-UUSIMAA

Haluatko työpaikkaan, joka kasvaa ja kehittyy? Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Loistavat tiimimme Keski-Uudenmaan alueella kaipaavat tuntityöntekijöitä, joilla on kokemusta näytteenotosta. Koulutustaustaltasi voit olla laboratoriohoitaja tai näytteenottotaitoinen sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tai lähihoitaja. Toivomme lisäksi, että olet vahva asiakaspalvelun osaaja ja todellinen tiimipelaaja. Kanssasi on kiva tehdä töitä.

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysmatkassa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä bonusjärjestelmän, joka koskee ihan jokaista työntekijäämme. Bonusten ansiosta ahkeruus ja osaaminen palkitaan ilman ylityötunteja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon!

KIINNOSTUITKO

Lähetä hakemuksesi viimeistään 20.5. (muista tallentaa haluamasi liitteet ennen lomakkeen lähettämistä). Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Terhi Toivonen numerossa 050 4525521 (tavoitettavissa ma-pe klo 8-16) tai sähköpostilla terhi.toivonen@synlab.fi.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi

Virhe